Η Χ.Λ.Φιλιππου Ξυλουργικά Λτδ είναι μια εταιρεία με μακρά παράδοση και εξέχουσα θέση στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ασχολείται με την κατασκευή ξύλινων κουζινών, ντουλαπών, θυρών, στεγών, δαπέδων, σκαλών, στέγαστρων, επίπλων και γενικά ότι φτιάχνετε από ξύλο, αποκλειστικά κατά παραγγελία, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

X.P. Filippou wood   X.P. Filippou wood

Από το 1978 η εταιρεία εκτελεί ξυλουργικές εργασίες για ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικούς χώρους, γραφεία μεγάλων εταιρειών, πολυτελή ξενοδοχεία με ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του εργοληπτικού, αρχιτεκτονικού και διακοσμητικού χώρου, επιφανείς ιδιώτες, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

X.P. Filippou wood

Η παρακολούθηση των διεθνών τάσεων σε συνδυασμό με την υιοθέτηση των πιο εξειδικευμένων τεχνολογιών στον τομέα των μηχανημάτων, μεθόδων, πρώτων υλών και διακοσμητικών υλικών διασφαλίζουν την εξαίρετη ποιότητα των προϊόντων της. Τα έργα της εταιρείας διακρίνονται για την υψηλή αισθητική, το τέλειο φινίρισμα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τον μεγάλο βαθμό λειτουργικότητας που προσδίδουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η σωστή δουλειά και η άμεση εξυπηρέτηση είναι τα βασικά στοιχεία που δίνουν στην εταιρεία μας την απαραίτητη υποδομή για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή της ζητηθεί, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Ανθρώπινο Δυναμικο

Μια από τις ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας μας είναι η ομάδα που την απαρτίζει. Το πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από ειδικευμένους τεχνίτες ξυλουργούς, εργάτες, σχεδιαστές και γραφειακό προσωπικό.

Οι καλές σχέσεις προσωπικού και διευθυντικής ομάδας, η σωστή οργάνωση και το κοινό πάθος για την ξυλουργική τέχνη, θέτουν γερά θεμέλια για την ανάπτυξη και τη σταθερή ευημερία της εταιρείας.

Οι Εγκαταστάσεις

Καθοριστικός παράγοντας για τη δημιουργία ποιοτικών ξυλουργικών κατασκευών είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός. Η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πιο μοντέρνα εργοστάσια στο είδος του, με υπερσύγχρονο σύστημα παραγωγής που της επιτρέπει να παράγει προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Γ’ Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 1200 τ.μ. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με υπερσύγχρονο σύστημα παραγωγής, που της επιτρέπει να παράγει προϊόντα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Ποιότητα

Για μας η ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα, φροντίζουμε τη διασφάλισή της σε όλα τα επίπεδα εργασιών, από το σχεδιασμό στην παραγωγή και από την τοποθέτηση στη διαρκή υποστήριξη.

X.P. Filippou wood    X.P. Filippou wood

Η ποιότητα του τελικού προϊόντος ξεκινά από την αυστηρή επιλογή των υλικών και των εξαρτημάτων που θα χρησιμοποιηθούν, η διαρκής επίβλεψη των εργασιών, ο έλεγχος της σωστής χρήσης των υλικών και η καθοδήγηση των τεχνιτών προς τον ορθό τρόπο διεξαγωγής της κάθε εργασίας, αποτελούν εγγυήσεις του εξαιρετικής κατασκευής του τελικού προϊόντος.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από τον αγγλικό οργανισμό IFC σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN1634-1 για την ποιότητα της κατασκευής και τοποθέτησης των πυράντοχων πορτών της.

X.P. Filippou wood

 

X.P. Filippou wood

Directions

R12, Antifoniti, Agios Silas, Ypsonas, 4193, Limassol, Cyprus

 

Working hours

Monday – Friday: 08:00 — 18:00

 

Contacts

Tel.: +357 25 399 752
Mob.: +357 99 667 615
[email protected]

Photo Gallery

Об авторе

Елена Братушка

Легкая влюбленность в Кипр наступила с первого посещения острова в 2011 году. В течение двух лет приезжала на 1-2 месяца летом и успела познакомиться со всеми прелестями «туристического бытия». За это время влюбленность смогла перерасти в глубокое чувство. С 2013 года постоянно живу на Кипре. Моя мечта – своим творчеством на страницах «Кипр Информ» донести до вас, уважаемые читатели, главную мысль: Кипр прекрасен в любое время года, располагает уникальными возможностями для отдыха людей с любыми интересами. Здесь прекрасны пляжи и активный отдых, отдых с детьми, экскурсионные и гурман-туры, здесь замечательное вино и прекрасная легкая атмосфера. Об этом каждая строчка моих статей!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.